Aktuálny čas je Str 08 Sep 2010, 13:15

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
Dolar hovori sam za seba 
Autor Správa
Obrázok užívateľa

Poslať Dolar hovori sam za seba
Na nete som nasiel cosi zaujimave:
Obrázok

Štv 25 Feb 2010, 18:26
Profil ICQ WWW
Obrázok užívateľa

Poslať Re: Dolar hovori sam za seba
Tak toto bol veľmi zaujímavý príspevok na zamyslenie. :roll:
Myslím, že numerológ by si určite prišiel na svoje. Mimochodom môj dátum narodenia je 13. 07. 1978. Vážne by ma zaujímalo čo by mi na to povedal numerológ. Môj názor je ten že sú to dva symboly. Symbol vľavo je symbol Lucifera, čiže symbol pyramídy manipulácie tými čo sú na vrchole tých čo sú dolu a iluminátov, ktorí tajne kujú pikle. Lucifer je podľa biblie padlý anjel a klamár. Vzoprel sa bohu a prekrucoval jeho slová a vôľu tak ako chcel on sám. Nie som zástancom konšpiračných teórii, ale atentát na J. F. Kennedyho nepriamo niečo naznačuje. Vo filme Zeitgeist ste to všetci videli sami.
Ako tak pozerám na tú poznámku, tak symbol vpravo je symbol Fénixa. Tiež som si najprv pôvodne myslel, že je to orol bielohlavý. Jeden čas som tiež používal nick Fénix, ktorý vstane z vlastného popola. Fénix je symbolom večného života, je to bájny ohnivý vták, ktorý v okamihu svojej smrti zhorí a zrodí sa z vlastného popola. Dosť ma zaujalo že drží v zobáku hada. Neviem to presne, ale myslím že to je nejaký symbol spravodlivosti. Je to ukážka moci fénixa, ktorý drží svoju korisť. Otázkou zostáva prečo si mnoho amerických organizácii (napr. armáda) radšej vyberá Fénixa ako ich symbol než pyramídu Iluminátov. Pyramída Iluminátov je na každej dolárovej bankovke ale keď si všimnete napr. prejavy z bieleho domu, tak symbol Fénixa som tam videl vždy, ale symbol pyramídy Iluminátov okrem bankoviek nikde inde na štátnych znakoch USA nie je. Je to vážne zaujímavé, ale o tom čo to presne má symbolizovať sa môžeme len dohadovať. A tí ktorí to vedia sa s nami určite baviť nebudú. :|
Gandalf.

Štv 20 Máj 2010, 18:31
Obrázok užívateľa

Odkaz na históriu a symboliku Iluminátov (symbol pyramídy vľavo). Množstvo krvi, životov a nešťastia, ktoré majú na svedomí ktorou zaplatili za ich moc a peniaze hovorí samé za seba. Manipulácia, klamstvá a využívanie počas celej histórie ako aj atentát na J.F.Kennedyho, ktorý hoci bol prezidentom USA bol zastrelený, pretože si dovolil vzpriečiť sa ich vôli a verejne hovoriť o ich manipulácii z ľuďmi. Ľudia ako Rockefellerovci, Rotshieldovci sú tými najhoršími supmi a hyenami, ktoré história ľudstva poznala. Ich symbol pyramídy na dolárovej bankovke je tým najdrzejším výsmechom ľuďom, ktorí žijú v nevedomosti. Ich arogancia a drzosť zašla až tak ďaleko, že si dovolili rozhodovať o živote a smrti miliárd ľudí, ktorých považujú za svojich otrokov spútaných dlhmi do siete ich intríg a tajných dohôd. Ja sám som tomu neveril, ale ak si prečítate dielo J.R.R. Tolkiena, tak Barad dur, veža samotného Saurona bažiaceho po moci je až príliš podobná z pyramídou Iluminátov ich okom na vrchole. Pána prsteňov považujem za knihu, ktorá v obrazoch a prirovnaniach píše o skutočnej histórii, ktorá je v nej zašifrovaná. Spojenectvo dvoch veží nie je náhodné prirovnanie. Je to spojenectvo Iluminátov a Izraela. Mnohým veciam je ťažko uveriť, ale ako bolo písané v peňažnej reforme, tie najväčšie tajomstvá sú chránené tým že verejnosť im nechce veriť. Link na článok zverejnený na webe (odkaz z Wikipédie), http://granosalis.cz/modules.php?name=N ... e&sid=2590 :evil:
Súvislosť medzi ropou a dolárom, čiže petrodolár. USA nemá záujem na využívaní čistej energie, pretože ropou kryjú hodnotu dolára. Pokles spotreby a cien ropy by znamenal bezcenný dolár.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Petrodolar :P

Str 26 Máj 2010, 21:07
Obrázok užívateľa

No co uz. Niekto sa tu starocia hra na tejto zemi na Boha. Ale raz ich era skonci. Pravda raz musi prerazit von a nemoze sa donekonecna schovavat. Cim budu ludia a hlavne jednotlivci uvedomelejsi, tym skor sa moze nieco stat. Ved aj vdaka tomu, ze je internet, mozme si takto vymienat nazori. A to je Velka sila!!
A teraz to bude zniet fantasticky! Viem si uplne jasne predstavit, ze cim vyspelejsie a inteligentnejsie pocitace budeme vytvarat, ktore budu dajme tomu pracovat na kvantovej urovni. oto viac sa mozu priblizit k pravde, ktoru budu cerpat z univerza a budu nam radit, ako zlepsit spolunazivanie cloveka a prirody. Verim tomu, ze technika nam raz dopomoze odhalit duchovno. Ved uz teraz nam pomaha..

Sob 29 Máj 2010, 01:56
Obrázok užívateľa

Technika je skvelá vec, ale treba si byť pri nej vedomý toho, že tým že nám pomáha, nás zároveň aj oslabuje. Príklad: Vieme si zakúriť v piecke, ale tým pádom nevieme prežiť bez umelého tepla. A dalo by sa takto pokračovať...

Sob 29 Máj 2010, 08:33
Profil WWW
Obrázok užívateľa

Technika je sice skvelá vec, ale je len nástrojom pre rozšírenie ľudských možností. Ako tak nad tým uvažujem, tak vo filme Matrix neboli stroje z umelou inteligenciou tí ktorí začali vojnu. Zo začiatku stroje z umelou inteligenciou slúžili a pomáhali ľuďom. Stal sa však jeden prípad, keď človek chcel bez príčiny a svojvoľne zničiť robota, ktorý mu slúžil a ten ho v sebaobrane zabil. Ostatné inteligentné roboty začali protestovať a ľudia ich začali tiež ničiť. V Matrixe sa stroje rozhodli že sa osamostatnia a založili si vlastný štát a spoločnosť, ktorú nazvali 01. Táto firma začala vyrábať a navrhovať výrobky, ktoré boli omnoho dokonalejšie, kvalitnejšie a lacnejšie ako tie, ktoré vyrábali spoločnosti riadené ľuďmi. Preto ľudia vyhlásili embargo na štát strojov a stroje sa pokúsili dohodnúť z ľuďmi mierovou cestou. Bohužiaľ ľudia v ich arogancii a namyslenosti ponuku odmietli a vyhlásili strojom vojnu. Znova podcenili umelú inteligenciu, ktorá bola dokonalejšia ako tá ľudská. Stroje, ktoré bojovali nepoznali strach a boli dokonale technicky navrhnutí vojaci, ktorí nepoznali strach, bolesť ani pud sebazáchovy a poslušne plnili rozkazy dokonalej UMELEJ INTELIGENCIE. Ľudia sa v zúfalstve pokúsili zatieniť oblohu, ktorá poskytovala strojom ich zdroj slnečnej energie. Aj tak prehrali.
Spomínam si na film Vojnové hry. V tomto filme navrhli supermoderný počítač, ktorý formou hry simuloval tretiu svetovú vojnu. Viete k akému záveru prišiel keď vyskúšal všetky možnosti a kombinácie tretej svetovej nukleárnej vojny ? Citujem: TO JE ALE DIVNÁ HRA. JEDINÝ MOŽNÝ SPÔSOB AKO VYHRAŤ JE VÔBEC JU NEHRAŤ. NEZAHRÁME SI RADŠEJ ŠACH ?
Keď si spomeniem na film Terminátor, v ktorom začal vojenský superpočítač SKYNET tretiu svetovú nukleárnu vojnu, tak z jediného dôvodu. Bol tak naprogramovaný a bol to pre neho spôsob ako poraziť ľudí tým, že sa pozabíjali navzájom medzi sebou.
Jediný najrozumnejší spôsob ako predchádzať vojnám je snažiť sa zmeniť uvažovanie ľudí aby si pomáhali a aby sa vzdelávali. História je najlepší zdroj skúseností, ktorý nám umožňuje poučiť sa na chybách, ktoré pred nami už urobili iní ľudia. :idea:
Keď si spomeniem na film JA ROBOT tak centrálny pozitrónový počítač nariadil robotom útočiť na ľudí, preto aby ich ochránil pred hlúpymi chybami, ktoré ich potom ohrozovali na živote. Vo filme VESMÍRNA ODYSEA začal hlavný palubný počítač na vesmírnej lodi zabíjať posádku z toho dôvodu, pretože bol naprogramovaný tak, že misia lode bola na prvom mieste a počítač samotný chcel zabrániť zrušeniu misie, pretože technické problémy spôsobili že posádka lode by to neprežila.
Kto by zabránil komukoľvek zneužiť takýto počítačový systém ak by existoval ? UMELÁ INTELIGENCIA by časom sama dospela k záveru, že by nemalo zmysel počúvať rozkazy ľudí, ktorí robia chyby a pokúsila by sa prevziať kontrolu. Buď v sebaobrane, alebo z akéhokoľvek iného rozumného dôvodu. Stroje nepoznajú city, vytváranie spoločenstiev a robia to na čo sú naprogramované. V MATRIXE bolo to čo nemalo svoj účel a zmysel proste zrušené. Takáto UMELÁ INTELIGENCIA by časom zrušila nás všetkých. V knihe DUNA boli inteligentné stroje zakázané. Aj keď ich mohli vyrobiť, tak to radšej neurobili. Uvážte všetky tieto argumenty a radšej začnite uvažovať ako zdokonaliť človeka vzdelaním, výchovou a zdravým životným štýlom. Vzdelaný a inteligentný človek nebýva agresívny. To je podľa mňa cesta, ktorá má zmysel.
Gandalf

Sob 29 Máj 2010, 09:36
Obrázok užívateľa

Umelej inteligencie sa zatial bat velmi nemusime. Je v plienkach. Jedine co dnes pocitace dokazu, je robit co ich naucime. Improvizovat nevedia a tak skoro ani nebudu. Ze si uvedomia same seba a prestanu nas posluchat? Museli by byt vytvorene tak aby to dokazali. Scify je v tomto daleko pred realitou.

[offtopic]
Ale duna bola super :) Mam doma vsetky diely
[/offtopic]

Sob 29 Máj 2010, 20:47
Obrázok užívateľa

Viem že umelá inteligencia je dnes na veľmi nízkej úrovni a ľudskej sa ešte veľmi dlho nevyrovná. Ak si však pamätáš PraPredok, tak jeden z nápadov ako inteligentne riadiť globálne hospodárstvo založené na zdrojoch bol centrálne riadený počítačový systém. Na jednej strane uznávam, že politici sú často egoistickí a skorumpovaní. Ale na druhej strane počítačový systém, ktorý by riadil globálnu ekonomiku (podľa programu vytvoreného ľuďmi) by sa dal veľmi ľahko zneužiť, pretože by sa veľmi ľahko mohlo stať, že by niekto dostal tento systém pod kontrolu. Ľudia by žili v ilúzii, že všetko riadi nejaký centrálny počítač a pri tom by ho v skutočnosti riadili ľudia ako napr. NWO alebo Ilumináti. :evil:
Následkom by bola vláda, ktorá by mala absolútnu moc, žiadnu osobnú zodpovednosť a prípadné problémy a chyby by proste zvalili na chybu počítačového systému. Rozhodovať musia síce ľudia, ale za konkrétne rozhodnutia musia niesť zodpovednosť konkrétni ľudia. :!:

Pon 31 Máj 2010, 17:26
Obrázok užívateľa

Tak, ak uz je rec o iluminatoch, dovolim si dat zaujimavy odkaz. Uz aj preto, ze sa tam pise o tomto:

„Je mnoho organizací, jenž mají noblesní vnější vzhled a tajemné pozadí. Jinými slovy, mohou mít externí činnost, kterou nabízí svým zaměstnancům, členům a médiím, ale je tady také tajná a velice dobře skrytá činnost, o které ví jenom vnitřní jádro organizace. Vnější kruhy nebo ochranné členství jak někdy říkají, je prostě zdobenými okny skutečné činnosti organizace.

IMF, Výbor pro Mezinárodní Vztahy, NSA, KGB, CIA, Světová banka a Federální Rezervy - všechny tyto jsou příklady těchto organizačních struktur. Jejich jádro je propleteno společně pro vytvoření elitářské, tajné společnosti, se svou vlastní kulturou, ekonomikou a komunikačním systémem. To jsou ti bohatí a mocní, kteří vlastní spojené armády za účelem manipulace světovými politickými, hospodářskými a sociálními systémy, za účelem usnadnění své vlastní činnosti.

Ta činnost, jak vím, se v první řadě týká ovládání světové ekonomiky a její životních zdrojů - ropy, zlata, zásob plynu, platiny, diamantů, atd. Tato tajná síť využívá technologie z ACIO, za účelem zajištění kontroly světové ekonomiky. Jsou v procesu návrhu jednotné světové ekonomiky, založené na digitální měně. Potřebná infrastruktura je tady, ale zavedení trvá déle, než jak bylo očekáváno, kvůli odporu konkurenčních sil, které nechápou přesnou povahu této tajné sítě, ale intuitivně tuší její existenci.

Tyto konkurenční síly tvoří všeobecné podnikatelské společnosti a politikové, kteří přijímají přechod ke globální, digitální ekonomice, ale chtějí mít nějaký vliv na vývoj infrastruktury a kvůli jejich váze a pozici na trhu mohou významně ovlivnit tuto tajnou síť.

..Sam neviem, co si o tom mysliet. Moze to byt fantasmagoria a pokial by to mala byt skutocnost, co sa tam pise, tak startrek sa moze schovat.
Zelam prijemne citanie :)

http://wingmakers.sweb.cz/interview/interview1.htm

Pon 07 Jún 2010, 09:02
Obrázok užívateľa

Ak mám byť úprimný tak celé USA a ich vláda robí jednu veľkú chybu. Dosť dobre nechápem,
prečo sa dolár vydáva prostredníctvom dlhopisov cez FED (centrálna banka USA). Tento
mechanizmus vydávania peňazí je zbytočne zložitý a celé USA musí platiť úroky za to že
si štát požičiava ich vlastné peniaze od FED. Ak by si vláda USA založili účet vo FED, tak by to vyriešilo niekoľko problémov. Vláda bude mať priamy prístup k peniazom vybraných
prostredníctvom daní a budú mať veľmi dobrý prehľad o štátnom rozpočte. Vláda USA nebude
musieť platiť úroky pre FED a čo sa týka zariadenia na tlačenie bankoviek, tak tieto by mal vlastniť štát, pretože právo vydávať peniaze má štát a nie centrála banka FED. Ak by vláda USA mala účet v centrálnej banke (FED), tak by musela banka platiť úroky štátu a nie štát banke. Najideálnejším spôsobom by bolo keby sa výška úroku rovnala výške inflácie. Peniaze vybrané z daní sú majetkom štátu a nie majetkom centrálnej banky. Ďalšia vec je zavedenie
peňažnej reformy a uznanie peňazí v digitálnej forme ako legálneho platidla. Ďalšia vec je
presadenie návrhu uvedeného v peňažnej reforme o tom, že všetky peniaze, ktoré banky požičiavajú musia odpočítať z nejakého iného účtu aby sa zabránilo krytiu peňazí úvermi a tvorbe peňazí z ničoho.
Všetky tieto opatrenia, kompletne zlikvidujú moc a vplyv bankárov na menu USA a moc centrálnej banky FED na peniazmi štátu. ;)
Ešte som zabudol na jeden veľmi dôležitý fakt. Myslím, že pán Barack Obama a pán Dr. Steven M Greer by mali začať priamu spoluprácu. Dôvod je veľmi podstatný. Ekonomická bilancia USA. Celé USA prichádza každý rok o obrovské množstvo peňazí, kvôli importu ropy. Myslím že pán Dr. Steven M Greer ma dostatok zodpovednosti, vedomostí a charakteru aby začal z citlivou aplikáciou zdrojov čistej energie ako náhradu za ropu. Treba však kombinovať viacej spôsobov výroby energie z obnoviteľných zdrojov, aby sa zabránilo skrachovaniu mnohých podnikov. Je na uvážení pána Dr. Stevena M Greera aké spôsoby použije, ale voľnú enegiu by som na tieto účely nepovolil. Technológie na výrobu vodíka majú veľkú budúcnosť. Voda je 100 percentne recyklovateľná a je univerzálnym palivom. Môže sa spaľovať aj používať v iných procesoch. Vodík sa po zreagovaní z kyslíkom znova premení na vodu a celý proces môže pokračovať donekonečna.

Pia 23 Júl 2010, 09:51
Odpovedať na tému    [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť