Aktuálny čas je Str 08 Sep 2010, 13:23

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Návrh stretnutia v Tisovci 
Autor Správa
Obrázok užívateľa

Poslať Návrh stretnutia v Tisovci
Navrhujem, aby sme sa este do konca tohto roka stretli (alebo aby sme sa dohodli na termine na buduci rok), podla moznosti vsetci tu prispievajuci, na chate Mikulasa Novotu
Kód:
http://zeitgeistmovement.sk/forum/viewtopic.php?p=2622#p2622

Viem ze kazdy znas ma svoje povinnosti, ale cim skor sa zacneme dohadovat, tym skor sa dohodneme.
Mozno je to len moja paranoja, ale mam pocit, ze situacia sa zhorsuje cim dalej, tym viac a treba nieco robit.

Str 02 Dec 2009, 11:25
Profil ICQ
Obrázok užívateľa

Poslať Re: Návrh stretnutia
Ja si myslím že teraz je dôležité podporiť stretnutie na tomto fóre , kedže máme zatial iba 121 členov. Pekné bude keď aspoň každá stá domácnosť bude registrovaná. Potom už nieje problém aby každý šíril informácie do svojej lokálnej oblasti prípadne by sme si dohodli hromadné stretnutie.

Str 02 Dec 2009, 12:17
Obrázok užívateľa

To, ze je clovek registrovany na tomto fore neznamena, ze je clenom hnutia = prispieva nejakym sposobom do neho a zdiela vacsinu nazorov prezentovanych tymto hnutim.

Co sa tyka stretnutia na chate u Mikulasa Novotu, neni to zly napad, ale asi by to kvoli obmedzenym kapacitnym a teplotnym podmienkam nebolo na viac ako 1 den. Rozmyslam, ze kedy by asi bolo najvhodnejsie, niekedy od 18.12 do 23.12?

Pomôž nám zlepšiť kvalitu fóra nahlásením neadekvátnej témy/príspevku (kliknutím na Obrázok v pravom dolnom rohu). Ďakujeme!

Str 02 Dec 2009, 12:54
Obrázok užívateľa

Dakujem za informáciu, nemám ešte všetko prečítané. Je tu vela informácií. Budem sa snažiť všetko prečítať , škoda že som tu nebol skôr prihlásený ! Fórum je skvelý vynález vždy keď som pri počítači prečítam všetky nové príspevky. Zaberie to minútku a som informovaný. :P

Str 02 Dec 2009, 18:12

Pure.Mind píše:
Co sa tyka stretnutia na chate u Mikulasa Novotu, neni to zly napad, ale asi by to kvoli obmedzenym kapacitnym a teplotnym podmienkam nebolo na viac ako 1 den. Rozmyslam, ze kedy by asi bolo najvhodnejsie, niekedy od 18.12 do 23.12?

Teší ma odozva stretnutia v Tisovci, ale vhodné je to len v teplejších podmienkach (viď moju ponuku viewtopic.php?f=3&p=2720#p2720 ), nie je to žiadna rekreačná chata, ale skromná usadlosť typu samoty s možnosťou stanovania (10 ha na stanovanie) alebo za teplejších podmienok v spacákoch vo veľkej hospodárskej budove (za dažďa) zatiaľ bez kúrenia, prístup len 4x4 alebo pešo 1 km lesom od posledných obytných domov mesta alebo 2 km od žel. stanice Tisovec, kde sa býva zatiaľ pri jednej peci, v zime kapacitne s obmedzenou hygienou (v lete prírodné možnosti), ostatné priestory zatiaľ na zimné podmienky neprispôsobené, v zime sú tu zatiaľ bojové podmienky, kde by ste drkotali romanticky zubami pri kozách a mňa od zlosti ponúkli medveďom ako návnadu.

Pre úspešnosť efektívneho jednodňového stretnutia v zimných podmienkach bude vhodná politicky neutrálna pôda s väčšou vykurovanou sálou s príslušnou hygienou a soc. zariadeniami, s možnosťou stravy, prípadne aj ubytovania a bezproblémovou rýchlou dostupnosťou (auto-bus-vlak), ak chcete pre stretnutie utratiť s cestou max. 16 hodín, napr. iné vhodnejšie súkromné vykurované zariadenie alebo separovaný priestor reštaurácie, severný alebo južný ťah (Tatry až ZA alebo ZV, BB a pod.)
...skúsim presondovať.

Str 02 Dec 2009, 22:42
Obrázok užívateľa

Ahoj Mikuláš, ako to vyzerá so stretnutím v Tisovci tohto roku?

Ned 07 Mar 2010, 00:16
Profil ICQ

QucienT píše:
Ahoj Mikuláš, ako to vyzerá so stretnutím v Tisovci tohto roku?

Keď som si prečítal http://zday2010.org/zday-events/events? ... &Itemid=58 , a prirovnal k uvedenému svoju ponuku stretnutia, tak som preglgol (miesto, úroveň, priestory, zázemie), lebo uvedenému by som kazil vážnosť či reputáciu.
...ak precestujete časom 500 rokov späť, tak možno by vám nevadil môj prírodný návrh, kde by ste museli vyšlapať zopár výškových, zatĺkať stanové kolíky a umývať či kakať v prírode.

Tak, ako sú kontroverzné moje príspevky, je kontroverzný aj spôsob života v mieste mojej ponuky, kde sa žije takmer z ničoho, kde realita je výsmechom súčasnej legislatívy, kde myšlienky ZMien v podobe projektu Venus sú skromnou realitou núdze, kde opustenie teratogénneho blahobytu bolo výzvou začať od seba, kde doterajšie znalosti atestuje príroda sama.

Prílohy:
Poznámka: Tu niekde by ste stanovali
Uložený snímek 24.jpg
Uložený snímek 24.jpg [ 96.54 KiB | Zobrazené 239 krát ]
Ned 07 Mar 2010, 18:28
Obrázok užívateľa

Ja nemám nič proti občasnému "úteku" pred realitou. Aspoň si prečistím myseľ... Kto vie, možno by nás tam, odbremenených reality, niečo užitočné napadlo.

Ned 07 Mar 2010, 18:59
Profil ICQ

Aj keď neviem na isto či by som sa zúčastnil, nemyslím si že vypadnúť z modernej doby kde na teba z každého rohu pozerá politika, birokracia, a keždý sa ťa snaží okradnúť je zlé :-P Naopak, keďže jednou z myšlienok je zdrojové hospodárstvo aspoň by sme zistili ako vieme hospodáriť so zdrojmi prírody :-D V letnom počasí by to mohol byť aj celkom prijemný relax kde by sme si vymenili názory ... Ak je poblíž možný kontakt s civilizáciou, či už pre rpípady núdze alebo nejaké doplňovanie zásob ... nemusel by byť problém ...

Str 10 Mar 2010, 15:36
Profil ICQ
Obrázok užívateľa

Osobne by som tam siel velmi rád-milujem stanovacky a prirodu-clovek tam príde uplne na ine myslienky :) Len aby nas tam cez noc neco nezozralo -napr. taky naky pravicovo orientovany medved :lol:

Štv 11 Mar 2010, 04:25
Odpovedať na tému    [ Príspevkov: 11 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť